مخالفت روسیه و چین با آمریکا بر سر قطعنامه آتش بس در غزه
پس از ارایه قطعنامه پیشنهادی امریکا برای آتش بس در غزه، روسیه و چین ضمن مخالفت با آن نسبت به قبول متن این قطعنامه از سوی رژیم صهیونیستی پرسش هایی را مطرح کردند.
به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری ایرامکس، از خبرگزاری رویترز، روسیه و چین به عنوان دو عضو دایم شورای امنیت که دارای حق وتو هستند، دیروز پنجشنبه نسبت به پیش نویس قطعنامه آمریکا که از سوی جو بایدن رییس جمهوری این کشور برای آتش بس میان اسراییل و حماس ارایه شد، ابراز نگرانی کردند.
الجزایر نیز به عنوان تنها عضو عرب این شورا از مخالفان پیشنهاد آمریکاست. رویترز خاطرنشان کرده است که تصویب یک قطعنامه در شورای امنیت به 9 رای موافق، بدون وتوی اعضای اصل شامل آمریکا، فرانسه، انگلیس، چین و روسیه نیاز دارد.
بایدن یک هفته پیش طرح آتش بس سه مرحله ای را برای نوار غزه ارایه و آن را ابتکار اسراییل توصیف کرده بود.
آمریکا در این قطعنامه پیشنهادی یک صفحه ای که روز شنبه به شورای امنیت ارسال کرد، به دنبال حمایت بین المللی است.
در این پیش نویس ضمن استقبال از آتش بس که آن را برای اسراییل «قابل قبول» توصیف کرده، از حماس می خواهد که آن را پذیرفته و از هر دو طرف می خواهد شرایط عنوان شده را بدون تاخیر و بی قید و شرط به طور کامل اجرا کنند.
برخی جزییات این پیشنهاد شامل آتش بس کامل در نوار غزه به عنوان بخشی از مرحله یک و پایان دایمی خصومت ها با توافق دو طرف مرحله دوم را شامل می شود.
به گفته دیپلمات های روس و چین، برخی از اعضای شورای امنیت پرسش هایی را در مورد اینکه آیا اسراییل واقعا این طرح را پذیرفته مطرح کرده و از این نهاد بین الملل خواسته اند تا به درخواستی که در ماه مارس برای آتش بس فوری و آزادی بی قید و شرط همه اسرا مطرح شد، پایبند باشد.
در این میان، روسیه نیز اصلاحاتی را در متن پیشنهادی آمریکا ارایه کرده که شامل درخواست از حماس و اسراییل برای پذیرش این پیشنهاد و درخواست آتش بس فوری، بدون قید و شرط و دایمی است.
مسکو همچنین در متن اصلاحی خود خواسته است که مرحله یک آتش بس تا زمانی که مذاکرات در مورد فاز دوم ادامه دارد، پابرجا بماند.
رویترز مب نوبسد که مذاکره کنندگان آمریکایی با همراهی مصر و قطر ماه هاست که در تلاش برای میانجی گری برای برقراری آتش بس هستند. در این میان حماس خواستار پایان دایمی جنگ در نوار غزه و عقب نشینی اسراییل از این منطقه مورد محاصره است.
براساس اعلام وزارت بهداشت غزه از زمان آغاز حملات اسراییل به این باریکه تاکنون بیش از 36 هزار و 500 فلسطینی به شهادت رسیده اند که بالغ بر 15 هزار نفر آنها کودک بوده اند.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "مخالفت روسیه و چین با آمریکا بر سر قطعنامه آتش بس در غزه" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "مخالفت روسیه و چین با آمریکا بر سر قطعنامه آتش بس در غزه"، کلیک کنید.