اعطای نشان نیکوکاری به ۲۴ تشکل خیریه
با حضور معاون اول رئیس جمهور رقم می خورد؛
رئیس مرکز امور خیریه سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: مراسم اختتامیه این رویداد از چهارم دی ماه ساعت۸/۳۰ صبح تا ۱۲ در سالن همایشهای بینالمللی هتل ارم برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری ایرامکس، نشست خبری جشنواره اعطای نشان نیکوکاری (ویژه تشکل های خیریه) پیش از ظهر امروز در سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار شد.
در ابتدای این نشست، حجت الاسلام احمد شرفخانی رئیس مرکز امور خیریه این سازمان ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز مادر و بیان روایاتی در مقام و منزلت زنان و مادران گفت: اولین جشنواره ملی اهدای تندیس نیکوکاری از اسفند ۱۴۰۲ فعالیت خود را به صورت رسمی شروع کرد.
وی افزود: فراخوان در اردیبهشت ماه امسال در اختیار تشکلهای مردمی خیریه قرار گرفت. ما حدود ۵ هزار تشکل فعال در حوزه خیریه داریم. با تلاش دبیرخانه، ۱۹۹۸ موسسه در این جشنواره ثبت نام کرده و آمار و مستندات خود را بارگذاری کردند که معادل ۳۰درصد موسسات خیریه فعال در این حوزه است. این استقبال خوب نشان می دهد که تشکلهای خیریه به ارزیابی از طریق شاخص ها علاقه مند هستند. این ارزیابی بر مبنای یازده شاخص رقمخواهد خورد.
وی اظهار کرد: پس از ارزیابی، ۲۴تشکل خیریه به عنوان منتخب جشنواره تندیس نیکوکاری را دریافت خواهند کرد و سه تشکل خیریه نیز به عنوان شایسته تقدیر معرفی خواهند شد. ان شاالله مراسم اختتامیه این رویداد از چهارم دی ماه ساعت۸/۳۰ صبح تا ۱۲ در سالن همایش های بینالمللی هتل ارم برگزار خواهد شد. مسولان عالی کشور از جمله معاون اول رئیس جمهور و وزرا و روسای سازمان های مربوطه در این مراسم حضور خواهند داشت و از برگزیدگان شهرستانی، استانی و ملی تقدیر به عمل می آید.
دبیر شورای سیاستگذاری اولین جشنواره تندیس نیکوکاری نیز عنوان کرد: امیدوارم مراسم اختتامیه این رویداد با به شکل شکوهمندی برگزار شود. مهم ترین هدف جشنواره تجلیل از مقام خیرین بزرگواری است که در حوزه های حمایتی، عمرانی و زیست بوم اجتماعی و فعالیتهای فرهنگسازی تلاش می کنند.
محسن ودیعی گفت: ایجاد جامعه خیرپرور مرهون زحماتی است که خیرین بزرگوار و دستگاه های اجرایی می کشند. توجه به نقش مشارکت مردم درحل مسایل خودشان و بهره گیری از ظرفیت آنها نیز مدنظر ما قرار داشته است. بیش از ۷۰هزار موسسه و گروههای مردمی در سطح کشور فعال هستند که پروانه خود را از سازمان بهزیستی وزارت کشور ورزش و جوانان و نیروی انتظامی گرفته اند. فرق صدور پروانه و صدور مجوز این است که دستگاههای متعددی مجوز صادر می کنند، اما این مجوزها به عنوان شخصیت حقیقی در اداره ثبت شرکت ها قرار نمی گیرند، اما کسانی که توسط این چهار دستگاه ثبت حقوقی شدند دارای پروانه هستند.
وی افزود: ثبت نام در جشنواره عمدتا به شکل خوداظهاری و از طریق ثبت نام متمرکز در سایت رقم خورد. سپس ارزیابی تشکل ها توسط کارشناسان کار پیش رفته است. امیدواریم دوره دوم را هم سال آینده باشکوه بیشتری داشته باشیم.
محمد مهدی جعفری دبیر علمی جشنواره نیز گفت: در کشوری مثل آمریکا حجم اقتصادی فعالیتهای خیریه بیش از دو درصد از تولید ناخالص ملی آن کشور است و ۱۲میلیون شغل در این حوزه فعال هستند در کشورما نیز سطح فعالیت موسسات خیریه بسیار قابل توجه است. نمونه بارز آن، در بحران کرونا شاهد بودیم که تشکل های خیریه چه نقش سازندهای را ایفا کردند.
وی عنوان کرد: اگر انتظار داشته باشیم که دولت به تنهایی مسائل اجتماعی را حل کند راه را به بیراه رفته ایم. موسسات خیریه میتوانند شریک دولت در این فرایند باشند. تشکل های خیریه به عنوان نهاد و سازمانی که بر اساس اعتقاد به خیر عمومی شملکرفته اند باید به سمت حرفه ای شدن، دانش بنیان شدن و کارآمد شدن حرکت کنند. ما در این حوزه تشکل های خوبی داریم که می توانند در این زمینه حتی در سطح منطقهای و بین المللی بدرخشند.
دبیر کارگروه علمی اولین جشنواره اهدای نشان نیکوکاری افزود: معمولا ما در گزارش های بین المللی درباره عملکرد تشکل های خیریه سهمی نداریم . این جشنواره می تواند موسسات الگو و تراز را در سطح ملی و بین المللی معرفی کند و سطح کیفی فعالیت های عام المنفعه را بالا ببرند.
این خبر در حال تکمیل است…
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "اعطای نشان نیکوکاری به ۲۴ تشکل خیریه" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "اعطای نشان نیکوکاری به ۲۴ تشکل خیریه"، کلیک کنید.