133 هزار متر مربع از معابر شهر کندر خاکی است

133 هزار متر مربع از معابر شهر کندر خاکی است

ایرامکس/خراسان رضوی شهردار کندر گفت: هر چند 193 هزار مترمربع از معابر شهر کندر که خاکی بود و از ابتدای سال 1401 تاکنون حدود 60 هزار مترمربع بهسازی شده اما هنوز 133 هزار متر مربع از معابر خاکی است.

علی نصرتی در گفت و گو با ایرامکس اظهار کرد: از ابتدای سال 1401 با همراهی موثر مسیولان شهرستان اقدامات موثری در راستای توسعه و آبادانی شهر کُندر، کهن شهر تاریخ و فرهنگ انجام شده است.

وی افزود: البته اقدامات انجام شده در برابر کمبودها و نیازهای زیرساختی شهر گام کوچکی است اما در راستای تحقق جهاد تبیین ارزشمند بوده و امیدواریم در آینده نزدیک جشن تحقق سند چشم انداز کندر را جشن بگیریم.

وی اظهار کرد: در راستای خدمات شایسته تر به شهروندان با تاکید بر توسعه و ارتقاء شاخصه های شهری و با هدف تحقق چشم انداز کندر، کهن شهر تاریخ و فرهنگ مبتنی بر اقتصاد کشاورزی و گردشگری، شبکه مسایل شهر کندر، مشارکت متخصصین، ذینفعان و اقشار مختلف شناسایی شد و بر این اساس برنامه توسعه 5 ساله شهر تدوین شده است.

شهردار کندر با بیان اینکه مسیله اصلی این شهر مساحت زیاد معابر خاکی است، اظهار کرد: از مجموع مساحت 285 هزار مترمربع معابر شهر، 193 هزار مترمربع آن معادل 67.7 درصد را معابر خاکی تشکیل می داد که از ابتدای سال 1401 تاکنون حدود 60 هزار مترمربع از معابر خاکی با مشارکت مردم در اجرا و تامین مصالح توسط شهرداری، بهسازی شده است.

تهیه طرح شناسایی محدوده بافت ناکارآمد شهری

وی با اشاره به اینکه هنوز 133 هزار متر مربع از معابر این شهر خاکی است، از تهیه طرح شناسایی محدوده بافت ناکارآمد شهری(محدوده نیازمند بازآفرینی شهری) به مساحت 73.8 هکتار خبر داد و گفت: با تصویب محدوده مذکور و بارگزاری آن در سامانه شرکت ملی بازآفرینی که با پیگیری مسیولان شهرستان به نتیجه رسیده است، شهروندان می توانند از مزایا و تسهیلات بانکی در قالب پروژه های ساخت خود مالکی استفاده کنند.

وی افزود: برای حفظ و توسعه فضای سبز شهر کندر مساله تامین آب فضای سبز به چالش لاینحل چندین ساله برای شهرداری تبدیل شده بود که طی یک سال و نیم پیگیری مستمر مجوز حفر چاه آب فضای سبز صادر و قبل از سال جدید با اعتبار یک میلیارد تومان از محل اعتبارات در اختیار نماینده محترم، عملیاتی می شود.

کندر جزو معدود شهرهایی در استان است که بناهای تاریخی از دوره سلجوقیان در آن وجود دارد

نصرتی افزود: شهر کندر جزو معدود شهرهایی در خراسان رضوی است که بناهای تاریخی بجا مانده از دوره سلجوقیان در آن وجود دارد. در همین راستا حوض چهل پایه که از آثار تاریخی ثبت ملی شده شهر است و در اختیار جهاد کشاورزی بود را تملک کرده و پس از تجدید اجاره نامه اوقاف طرح احیاء و مرمت آن توسط مشاورین ممتاز حوزه میراث فرهنگی استان در حال تهیه است.

وی بیان کرد: در این طرح میدان مرکزی شهر کندر به عنوان یک مجله ایرامکسی شهری طراحی و بهسازی خواهد شد، همچنین طی سال گذشته احیاء و مرمت ورودی آب انبار مرحوم حاتمی با همکاری میراث فرهنگی شهرستان نیز انجام شده است.

شهردار کندر گفت: پروژه احداث پارک های کوچک محلی نیز از برنامه های مشارکتی شهرداری و ساکنان محلات است. احداث چند پارک محله ای که مرحله تملک و جدول گذاری آن انجام شده، کاشت چند صد اصله درخت توت مثمر، بازسازی میدان شهدای گمنام و بهسازی پارک و چهارراه ولیعصر(عج) جزو پروژه های شهری مهم کندر است.

کمبود سرانه فضای ورزشی جزء مسایل اصلی کندر

نصرتی افزود: کمبود سرانه فضای ورزشی نیز جزو مسایل اصلی کندر است که در این خصوص با همکاری اعضای شورای اسلامی شهر و امام جماعت مسجد جامع، زمینی به مساحت 800 متر مربع توسط خیر برای ساخت سالن ورزشی بانوان اهدا شده، که در سال 1403 ساخته می شود.

وی افزود: احداث چمن مصنوعی با همکاری اداره ورزش و جوانان، خیرین محترم و شهرداری، تصویب طرح میدان ورودی شهر، احداث یادمان مشاهیر و شهدای کندر و پارک بزرگ ورودی شهر، الحاق20 هکتار به اراضی سمت توسعه شهر و نهضت ملی و قرارداد آماده سازی معابر نهضت ملی از دیگر اقدامات شهرداری طی 2 سال گذشته است.

شهردار کندر همچنین از کمک 2میلیارد تومانی اعتبارات در اختیار نماینده برای بهسازی معابر و حفر چاه آب فضای سبز خبر داد و گفت: پیگیری اخذ وام خرید ماشین آلات عمرانی(کامیون) و دریافت ماشین آلات رایگان از سازمان شهرداری های کشور از موضوعاتی است که در حال پیگیری است.

نصرتی با بیان این که مسیولان شهرستان در مسیر توسعه زیرساخت های شهر کندر بسیار پشتیبان و همراه هستند، به گونه ای که بخشی از تجهیزات و ملزومات اداری ساختمان جدید شهرداری توسط مسولان تامین شده است؛ گفت: توسعه شهر، فرآیندی آرام است که همراهی و همدلی همه مسیولان شهرستانی را می طلبد.

پایان خبر ایرامکس

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "133 هزار متر مربع از معابر شهر کندر خاکی است" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "133 هزار متر مربع از معابر شهر کندر خاکی است"، کلیک کنید.